Personal

Press delete

Soms heb je van die situaties die je liever wilt vergeten. Waar is die delete knop? Of dat je spontaan een gat zou willen waar je in kon springen. Vandaag deel ik met jullie een aantal van deze ervaringen.

DSC_2054

Het kan natuurlijk gebeuren dat je bevalling niet echt volgens het boekje verloopt. Een groot deel ervan is voor mij een afgesloten hoofdstuk waarover ik het niet meer wil hebben dat boek is dicht. Hoe irritant is het dan dat er steeds naar wordt gevraagd door het bezoek wat je krijgt maar ook door mensen die je soms maar amper kent? Het liefst zou ik dan even onzichtbaar willen worden om geen antwoord te hoeven geven. . We genieten sinds ons lieve meisje er is gewoon met volle teugen van alles.

DSC_2057

Nou ja dat is natuurlijk niet helemaal waar. Op het moment dat je midden in de nacht een luier staat te verschonen waarbij de drek tot in haar nekje zit ben je toch net wat minder happy. Oh en ik niet alleen hoor, want die kleine meid kan een aardig keeltje opzetten.En dan maar niet te spreken over die geur op je nuchtere maag.. Tipje: doe er een overbroekje overheen, bespaart je een hoop verkleedpartijen en rommel. En wat denk je van deze: Zit je met je slaaphoofd een flesje te geven midden in de nacht. Lekt ineens de halve inhoud over je baby en jou heen. Not fun!

DSC_2060

Baby’s hebben een grote aantrekkingskracht op anderen. Dat maakt je als moeder knetter trots maar soms kom je ook voor gekke situaties te staan. Wat dacht je van vreemden die ongevraagd ineens hun hand in de wagen steken. Of nog gekker; een collectant die ineens allerlei persoonlijke vragen ging stellen en vervolgens nog een stap over de drempel zette om haar een aaitje over de wang te geven. Het zal vast goed bedoeld zijn maar.. Hoewel ik niet op mijn mondje ben gevallen stond ik toch echt even met mijn bekkie vol tanden kan ik je vertellen.

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie ervaringen

afsluiterklassiek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s