creatief

Pimp je pompoen

IMG_20171101_132509_498

Gek hoe je soms denkt al iets te hebben geschreven maar het nergens terug kunt vinden. Dan zat het dus vast alleen in mijn hoofd. Afijn, vorig jaar schilderde ik al eens een pompoen in een andere kleur die ik buiten bij de voordeur zette. Die heeft echt MEGA lang daar gestaan voor dat hij slecht werd. Met halloween heb ik zelf vrij weinig maar in 2013 schreef ik dus al eens een blogpost waarbij de pompoen de hoofdrol speelt.

IMG_20171101_132814_263

Voor deze DIY heb je eigenlijk maar heel weinig nodig namelijk: een pompoen, verf en penselen. Het is voor jong en oud geschikt dus leef jezelf uit (of laat je kleintje helemaal losgaan) op een pompoen naar keuze. Of meerdere pompoenen natuurlijk, want één is ook maar alleen. Ik kocht 3 verschillende pompoenen. Eerst verf je ze in 1 egale kleur. Vervolgens kun je wanneer dit egaal en droog is ( soms meerdere laagjes verf nodig) gaan decoreren.

Op mijn foto vind je inspiratie voor een pompoen vol bloemen. Hierbij maakte ik gebruik van de one stroke techniek . Die gebruikte ik veel toen ik nog mijn nagelsalon had. Het vrolijk gezichtje en confetti pompoen zijn iets eenvoudiger te maken. Natuurlijk staat pinterest er ook bol van dus is dit niet je smaak dan kun je daar vast en zeker ideetjes opdoen.

Wat ga jij van je pompoen maken?

afsluiterklassiek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s