Food

tekstpastasalade

boodschappenlijstje-pastasalade

*Deze salade is voor ongeveer 2 personen. Afhankelijk van de portie grootte.

Kook de pasta gaar in water met een scheutje olie . Volg de aanwijzing op de verpakking. Spoel de pasta goed af in een zeef met koud water. Zet opzij en laat afkoelen. Snijd de champignon en lente uitjes in schijfjes/ringetjes. Bak deze in de pan. Gaar? Leg het op een bord om af te koelen. Gebruik eventueel een vel keukenrol om het vocht op te nemen wat vrij is gekomen. Dit hoeft namelijk niet in je pastasalade. Vervolgens maak je de pan even schoon met een vel keukenpapier. Rooster nu de pijnboompitten en let goed op dat deze niet verbranden. Leg ze nadien op een bord om af te koelen.

basilicum

Bron

Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes, laat ze vooraf goed uitlekken. De gerookte kip snijd je eveneens in stukjes. Pak er een schaal of mengkom bij want je gaat nu de pastasalade bij elkaar doen. Doe de sla, farfalle, pijnboompitten, gerookte kip, champignons, lente uitjes en paprika bij elkaar. Vervolgens schep je 2 flinke eetlepels pesto bij het mengsel en dit ga je goed door elkaar roeren.  That’s all.

tips

Wanneer je salade over hebt kun je dit prima de volgende dag lekker opeten als lunch of avond eten. Zelf vond ik ‘m behoorlijk vullen maar wanneer je restje wat kleiner is kun je dit ook prima eten met wat brood er bij of bijvoorbeeld een soep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s