creatief·Food·home deco·Personal

Insta dagboek

Deze maand heb ik weer een aantal mooie foto’s gepubliceerd op instagram. In deze blog laat ik er een aantal zien waar ik zelf heel erg blij van wordt als ik er naar kijk. Wat is jouw account?

creativeNa al dat ploeteren aan mijn scriptie heb ik nu heerlijk tijd om weer lekker creatief bezig te zijn. Ik maakte mijn eerste stippenbordje en begon met het borduren van armbanden. De paarse variant is trouwens nog beschikbaar! Ik heb nog lege op voorraad dus speciale verzoekjes zijn altijd welkom natuurlijk..Inmiddels ben ik al aan mijn tweede bestelling bezig. Super leuk!!

food

Zoals veel van jullie weten ben ik een echte foodie en foto’s van heerlijke dingen kunnen dan ook echt niet ontbreken in mijn dagboek! Ik maakte een zonnig ontbijtje met homemade granola, kwark, aardbei banaan en passievrucht mmm. De taart op de middelste foto maakte ik een aantal jaar geleden maar ik word er gelijk vrolijk van als ik er naar kijk. En mijn appelflappen om het geslaagd zijn te vieren waren nu eenmaal niet fotogeniek. De groene minestrone met stukjes foccacia was echt heerlijk, het recept kwam deze week online.

home

Ik veranderde wat dingetjes in de slaapkamer en maakt hiervan detailfoto’s. Ik kan er echt van genieten als het met kleine veranderingen weer een heel ander gezicht geeft. Meestal ben ik erg van de kleur maar alles in wit geeft rust en eenheid, prachtig! Schelpjes en alles wat uit de zee komt maken me altijd gelukkig. De dromenvanger was een kadootje van een geweldige vrouw op instagram waarmee ik een creatieve swap heb gedaan.

floral

Mei was gevuld met de prachtigste bloemen. Zo kocht ik freesia’s waar 1 takje lila in zat en de rest was wit, ze roken heerlijk. Pioenen zijn mijn alltime favorites en toen ze prachtig opengingen kon ik het dan ook niet laten daar gelijk een foto van te schieten. De foto rechtsboven en linksonder zijn trouwens dezelfde bloem in een periode van 2 dagen tijd! Deze maand waren mijn vriend en ik alweer 11 jaar samen daarom kreeg ik de bos bloemen linksboven. De witte trompetachtige bloemetjes zijn echt leuk!

afsluiter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s