Uncategorized

Book sale

De dagen worden korter, het word kouder en ook natter. Op grijze dagen vind ik niets heerlijker dan lekker met een dekentje op de bank een boekje te lezen. Of met de dekens tot over mijn neus in bed voordat ik ga slapen. Gisteren heb ik mijn kast eens nagekeken en misschien lees jij net zo graag als ik? Dan heb ik leuke boeken te koop voor kleine prijsjes!

boekhannah

Dit boek kost 5 euro exclusief verzendkosten, het past door de brievenbus!Verkocht

boekcrusie
Lieg tegen mij: Op een snikhete middag in augustus vindt Maddie Faraday onder de voorbank van de auto van haar man een zwart kanten slipje. Het is niet van haar….Alsof dat nog niet genoeg is, staat C.L. Sturgis, Maddie’s geheime jeugdliefde, plotseling op de stoep. C.L. blijkt nog steeds erg aantrekkelijk en Maddie laat ook hém niet koud, integendeel….Maddie staat voor een groot probleem: ze wil wraak nemen op haar man, maar zonder haar eigen reputatie te verliezen, en in een klein stadje als Frog Point is dat een hele opgave.

Laat mij maar even: Nell Dysart is pas gescheiden en slaapwandelt door het leven. Tot ze een baantje vindt bij het rommelige detectivebureau McKenna Investigations. Nell probeert haar baas Gabe ervan te overtuigen dat het de hoogste tijd is om zijn ouderwetse kantoor te moderniseren. Gabe torpedeert echter al haar plannen. Maar waar frictie is, spatten ook vonken.

Dit boek bevat 2 boeken in 1 en kost 5 euro exclusief verzendkosten, het past door de brievenbus

boekfrances
De vier vriendinnen Lily, Terry, Jules en Mara zijn moderne, onafhankelijke vrouwen die dat vooral zo willen houden. Alle vier hebben ze slechts voor één specifiek doel een man nodig.
Lily is op zoek naar ongecompliceerde seks.
Terry zoekt een rolmodel voor haar zoon.
Jules wil graag een kind.
Mara wil af en toe gezelschap.
Die ene man die al hun wensen vervult, vinden ze in Peter, een zeer aantrekkelijke zakenman. Voor Peter vormen de vier vrouwen samen de ideale vrouw. In eerste instantie is iedereen tevreden. Maar al snel blijkt dat een man delen toch gecompliceerder is dan de vrouwen dachten!
Frances Pye is schrijfster en journaliste. Ze woont in Londen met haar fulltimeman. Parttime Peter is haar debuutroman.

Dit boek kost 3,50 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!

boekelizabeth

Dit boek kost 5,00 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!Verkocht!

boekharrewijn
Wanneer een vriendin Lieke op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever wijst, dat Gooise vrouwen ondersteunt op alle mogelijke gebieden – van interieuradvies tot het trimmen van de poedel – grijpt Lieke die kans met beide handen aan. Veel keus heeft ze op dat moment niet, als gescheiden moeder van een puberende dochter. Dan trekt haar dementerende moeder bij haar in en blijkt de Pradaparade vol valkuilen te zitten en Personal Whatever aan de rand van de financiele afgrond te verkeren. De chaos is compleet! Gelukkig zijn er nog de nieuwe buurman Bram en Liekes bijzondere talent altijd te lachen als de situatie eigenlijk om een stortvloed van tranen vraagt.

Dit boek kost 3,50 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!

boekmansell
Na maanden van verdriet om haar overleden man, Jamie, is Ellie weer toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde flat voor een mooi appartement en vindt een geweldige baan. Aan een nieuwe man heeft ze nog geen behoefte. Vooral niet omdat Jamie haar stiekem opzoekt – daar dagdroomt ze over, want zo mist ze hem gewoon wat minder.
Haar nieuwe baas Zack McLaren is rijk, ziet er fantastisch uit en is nog succesvol ook. Maar Ellie kijkt wel uit, ze weet zeker dat Zack alleen een betrouwbare assistente wil, meer niet. Wanneer Todd, Jamie’s beste vriend van vroeger, onverwachts opduikt, voelt Ellie voor het eerst weer eens wat vlinders. Ze heeft de smaak weer te pakken. Nu nog de juiste man…

Dit boek kost 10,00 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!

boekharrison
Emily heeft de pest aan die arrogante Londense winkelmeisjes, die haar achter haar rug uitlachen. De meisjes hebben echter geen flauw benul dat de slonzig geklede Emily een professionele ‘mystery shopper’ is – met een verborgen camera.
Sandie houdt van mooie spullen. Wanneer zij wordt ontslagen, is ‘undercover’ winkelen de enige manier om haar passie voor glamour te blijven stillen.
Grazia is een arme weduwe maar wil haar luxe levensstijl niet veranderen. Ook zij gaat incognito vele winkels bezoeken. Hoe meer schoenen, parfum en lingerie ze koopt hoe minder tijd ze heeft om te rouwen. Emily, Sandie en Grazia zijn door omstandigheden ‘shopaholic’ van beroep en worden dikke vriendinnen. Tot er plotseling dikke ruzie uitbreekt…

Dit boek kost 3,00 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!

boekkinsella
Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara’s oudtante Sadie overleden en die probeert nu om met Lara in contact te treden – in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara al niet genoeg problemen van zichzelf heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Dit boek kost 10,00 exclusief verzendkosten en past door de brievenbus!

Ik hoop dat jullie van deze boeken net zo blij worden als ik, mocht er wat leuks voor je bijzitten neem dan even contact met mij op via: curlycreativenl@gmail.com

afsluiterklassiek

Advertenties

3 gedachten over “Book sale

  1. Ik las laatst ook wat Spook jij uit. Het is eigenlijk een beetje een vreemd boek, maar de ‘ontknoping’ (al klinkt dat misschien wat dramatisch voor dit genre boek haha) vond ik wél erg mooi;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s